7-daags programma op Bali voor Innerlijke Bezieling

7-daags programma op Bali voor Innerlijke Bezieling20 Oct 12:00 - 27 Oct 15:00 - Bali
Bali, Indonesia

Route
More info

Voor een onvergetelijk verblijf op Bali en “voeding” voor de ziel en het Welzijn van Lichaam & Geest.
Kom heerlijk tot jezelf met een Time Out op Bali.
Kosten: vanaf 725,- euro (bij gebruik van een gedeelde 2 persoonskamer). Er zijn maximaal 12 plaatsen!

Introductie

Sandra Schot en Rob van Eersel bieden individuele consulten, groepssessies, workshops en programma’s. Zij begeleiden innerlijke en intuïtieve ontwikkeling en geven handvatten voor het verkrijgen van balans in je leven, en om jouw kwaliteiten en potentie in jezelf te herinneren en te (her-) ontdekken.Bali is het 2de thuis van Rob. Hier heeft hij bijzondere spirituele ervaringen beleefd, en het echte Bali leren kennen met Balinese vrienden. Het is een plek waar religie, kunst en cultuur met elkaar in harmonie zijn. Op Bali kun je ook genieten van de mooie stranden, de zon, de aardige mensen, het heerlijke eten en de sfeer.

Sandra & Rob willen de deelnemers van hun programma op een bijzondere manier kennis laten maken met Bali, met een onvergetelijk verblijf op Bali en “voeding” voor de ziel en het Welzijn van Lichaam & Geest. Ook staat onze gastvrijheid en interactie met de groep staat voorop.

Het 7-daags Programma voor “Welzijn van Lichaam & Geest”

Dagelijkse welzijnssessies
Iedere ochtend tussen 8:15 - 9:15 uur bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sessies voor “Welzijn van lichaam & Geest”, zoals yoga, groepsmeditatie, mindfulness, en klankschalen. Aansluitend is er een gezamenlijk ontbijt.
Dagelijkse interactieve sessies
Tussen 9:45 en 13:00 uur zijn er dagelijkse interactieve sessies die door Sandra en Rob worden begeleid. De sessies worden afgestemd op de ingebrachte thema’s en individuele behoeftes zoals:
- Jouw Ikigai of zingeving
- Belemmerende geloofsovertuigingen
- Succes en geluk
- Relaties en werk
- Het maken van keuzes, vertrouwen en loslaten
- Het creëren van balans in je leven
- Leven zonder stress
Er wordt gebruik gemaakt van verschillende handvatten en methoden, zoals:
- Opstellingen met inbreng van individuele thema’s en vragen
- Energiewerk: subtiele energie (aura) begrijpen en ervaren (ook met pendels en
biotensor)
- The Work van Byron Katie
- Ontspanningsoefeningen
- Acupunctuur

Individuele consulten voor alle deelnemers
Tijdens het programma heeft iedere deelnemer de mogelijkheid voor 2 consulten bij Sandra en/of Rob, of met Sandra en Rob gezamenlijk.
Iedere middag bieden Sandra en Rob deze individuele consulten voor de deelnemers.

Verblijf in een mooie een rustige accommodatie.
Dit hotel beschikt over een zwembad. Er zijn een scala van leuke eetgelegenheden in de buurt en mogelijkheden voor relaxen. Meer informatie over de locatie en accommodatie volgt.

Prijs
De prijs voor dit 7-daags programma (7 dagen en 7 nachten), met de dagelijkse sessies en twee 1 op 1 consulten bedraagt 725,- euro per persoon op basis van gebruik van een 2-persoonskamer door 2 personen en inclusief ontbijt. Op de 1ste en 7de dag wordt een gezamenlijke lunch georganiseerd als onderdeel van het programma. De 4de dag is men vrij voor een eigen invulling. Er worden tijdens de ochtendsessies drinks en hapjes geserveerd.
Er is een toeslag van ca. 90,- euro voor gebruik van eenpersoonskamer.

Niet begrepen in de prijs en het programma
De deelnemers dienen zelf te zorgen voor hun benodigde tickets van Amsterdam naar Bali (en retour) incl. heffingen, toeslagen, visa en transfers.
De overige lunches (2 inbegrepen), diners, extra overnachtingen, excursies, workshops zijn voor eigen rekening.
Naast de 2 consulten die zijn inbegrepen in de prijs, kunnen tegen een aantrekkelijk tarief extra individuele consulten bij Sandra en/of Rob worden aangevraagd.
Extra:
Bali beleven met speciale culturele en spirituele workshops en excursies
Door onze persoonlijke Balinese contacten kunnen we onze deelnemers in contact brengen met de Balinese gebruiken, cultuur en lokale mensen met aanvullende inspirerende excursies en workshops. Hierdoor kun je Bali in de diepte en op een unieke manier ervaren. De excursies en workshops kunnen op maat worden georganiseerd.

De creatieve workshops en speciale excursies

Balinese ambachtslieden en kunstenaars geven onze deelnemers graag een workshop waarin je niet alleen wordt onderricht over de vaardigheden, maar ook leert ook over de Balinese kunst en het creëren van kunst zoals men dat op Bali maakt. Er zijn verschillende workshops die kunnen worden georganiseerd, zoals, koken, schilderen, beeldhouwen en Balinees dansen.

Tijdens de speciale excursies (in kleine groepen) maak je kennis met de cultuur, de religie, de kunst, de nijverheid, de natuur en het leven op Bali in de dorpen en op het platteland. Je maakt mooie tochten door het prachtige binnenland en komt op plaatsen waar de tijd heeft stilgestaan, en nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Je kunt getuige zijn van tempelceremonies en er aan deelnemen.

Ervaringen van deelnemers:
"Nooit eerder had ik een cursus gevolgd op het gebied van innerlijke en intuïtieve ontwikkeling, maar wat ben ik blij dat ik er aan heb deelgenomen. Rob en Sandra vullen elkaar goed aan, stellen de juiste vragen om goed inzicht te geven in wat voor jou op dat moment belangrijk is. Door de oefeningen tijdens deze cursus opende voor mij een hele nieuwe wereld, zag ik dingen helderder en heb ik het idee dat er meerdere deuren open zijn gaan staan. Het is nu aan mij om dit verder in de praktijk te brengen. De voor mij nieuwe informatie over bijvoorbeeld chakra's, aura's, energie, spiritualiteit en bewustzijn zijn erg toegankelijk en hebben mijn leven verrijkt. Ook het werken in opstellingen vond ik erg bijzonder om te ervaren en kan ik iedereen aanraden. De sfeer in de groep is erg fijn en open, waardoor je je veilig voelt om persoonlijke dingen met elkaar te delen en om elkaar te helpen".

"Voordat ik Sandra en Rob had ontmoet, was ik gefascineerd door Ikigai, oftewel de reden van ons bestaan.
Daar wilde ik graag mee aan de slag, maar ik wist niet hoe. Het programma van Sandra en Rob biedt een concreet handvat om jouw eigen Ikigai te ontrafelen. Hierdoor kan ik verder stappen ondernemen in de zoektocht naar mijn passie en levensdoel."

“Hele goede ervaring heb ik bij Rob van Eersel. Ik kwam er met chronische stress klachten en slaap problemen. Rob heeft me in een aantal sessies heel goed behandeld, met een krachtige combinatie van coaching, acupunctuur en supplementen. Ik heb door de inzichtelijke gesprekken vanuit zijn holistische visie ook dingen anders durven aanpakken (op gebied van zingeving en werk). Al na een paar weken ziet mijn leven er heel anders en vrijer uit en voel ik me veel energieker. Een aanrader als je wat ten positieve wilt veranderen!”

Voor meer informatie over hun praktijk zie hun websites:
www.sandraschotcoaching.nl
www.vivanovum.nl


Replenishing mind and body!

18 Oct 17:00 - 24 Oct 12:00 18 Oct 17:00 - 24 Oct 12:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
BALI October 18-24 Motivated by a longing to connect and strengthen the bonds of the sangha, please join us on this sacred journey. A restful, observational retreat which is full...   More info

Вкус к Жизни. Модуль 1: "Инициация"

20 Oct 12:00 - 30 Oct 15:00 20 Oct 12:00 - 30 Oct 15:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
САКРАЛЬНОЕ ПУТЕШЕСТВИЕ-АКТИВАЦИЯ на о.БАЛИ в месте, где чудеса становятся реальностью! Модуль 1. ИНИЦИАЦИЯ Инициация в тантру и природный шаманизм, как в естественный стиль...   More info

Top 1% Leadership Summit

21 Oct 07:00 - 26 Oct 17:00 21 Oct 07:00 - 26 Oct 17:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Reunión Cumbre de Líderes 1 , en Bali, Indonesia: Un evento exclusivo para los 200 productores a nivel global de Gano Excel...   More info

Goddess Rejuvenation Retreat - Bali

22 Oct 15:00 - 27 Oct 18:00 22 Oct 15:00 - 27 Oct 18:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Goddess Rejuvenation retreat to Bali A journey to a deep remembering of who we are. Do you want to go deeper into self-love and self-care? Are you ready for deep indulging in...   More info

Yoga and Diving Retreat Bali

23 Oct 15:00 - 27 Oct 13:00 23 Oct 15:00 - 27 Oct 13:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
The unique diving experience offered to you is calm, slow & nourishing. Together we will take the time to slow down, feel and experience the sensation of wholeness being one with...   More info

Jóga Retreat na ostrovech BALI a GILI 2018

26 Oct 04:00 - 07 Nov 07:00 26 Oct 04:00 - 07 Nov 07:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Lektoři: Václav Krejčík, Jakub Šamberger a Katka Bílková Itinerář 26.10. odlet z Prahy 27.10. přílet do Denpasaru (Bali), ubytování v hotelu nedaleko indického oceánu 28.10...   More info

Eat & Train goes Bali - Fall retreat

26 Oct 14:00 - 04 Nov 14:00 26 Oct 14:00 - 04 Nov 14:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Van 26 oktober tot en met 4 november, 10 dagen (!!) lang uitdagende trainingen onder begeleiding van de beste Personal Trainers. Een voedingsdeskundige aan je zij. Een Balinese...   More info

Joga na Bali i Jawie 1 - 16. XI 2018

01 Nov 11:00 - 14:00 01 Nov 11:00 - 14:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
KIEDY: 1-16 XI 2018 GDZIE: BALI Wyspa Bogów, Yogyakarta na JAWIE (Indonezja). W programie: JOGA dwa bloki 5-dniowe, każdego dnia 2 godziny zajęć ZWIEDZANIE i PLAŻOWANIE a...   More info

Yoga In Bali - Relaxation, Meditation, Breath-Work and Yoga

01 Nov 14:00 - 10 Nov 14:00 01 Nov 14:00 - 10 Nov 14:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Asia is my favourite. It is paradise. If you need to escape the European weather in November then this is a bloomin good place to go! Bali is renowned for stunning scenery, great...   More info

Bali Yoga Retreat

01 Nov 18:00 - 08 Nov 21:00 01 Nov 18:00 - 08 Nov 21:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
SALTY HAIR SANDY TOES & YOGA FLOWS Es ist nicht mehr zu leugnen im November nähert sich der Winter in Europa mit riesigen Schritten. Das bedeutet triefende Nasen, Schmuddelwetter...   More info

200 HR YTT Yoga Teacher Training Bali

04 Nov 14:00 - 18 Nov 10:00 04 Nov 14:00 - 18 Nov 10:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
From 4 to 23 November 2018. Join a Yoga-Alliance certified Yoga Teacher Training in Costa Rica or Bali and embark on the transformational journey of a lifetime! Deepen your...   More info

Life changing tour - Bali 2018

05 Nov 10:00 - 16 Nov 10:00 05 Nov 10:00 - 16 Nov 10:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Vamos regressar a Bali para mais uma Life changing tour já no próximo dia 23 de Abril para transformar vidas e encher cada um de nós com o nosso melhor...   More info

Joga na Bali. Listopad 2018! Dwa terminy!

07 Nov 21:00 - 21 Nov 20:00 07 Nov 21:00 - 21 Nov 20:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Kolejna edycja a tak naprawdę DWIE edycje bajecznego wyjazdu na indonezyjskie wyspy, gdzie będziemy doświadczać, delektować się i eksplorować ich magiczny klimat na Oceanie...   More info

Bali Retreat 2018: Release, Reconnect, Awaken

10 Nov 15:00 - 17 Nov 11:00 10 Nov 15:00 - 17 Nov 11:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Aerial Yoga & Women's Health All-Inclusive Retreat for 7 Days/6 Nights in the magical land of Bali, Indonesia! We invite you on a journey for YOU are worthy of an adventure...   More info

Tabara de yoga in Bali!

10 Nov 16:00 - 24 Nov 18:00 10 Nov 16:00 - 24 Nov 18:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Bali is calling! Yoga for soul enrichment! Din dragoste pentru ceea ce ne aduce bucurie si satisfactii nelimitate, noi, Zsuzsanna Serenciuc, Carmina Filip si Nicoleta Andreiciuc...   More info

16-30 ноября, путешествие на остров Бали с Денисом и Евой

16 Nov 08:00 - 30 Nov 22:00 16 Nov 08:00 - 30 Nov 22:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Йогам и чайникам не обязательно путешествовать только в Индию и Китай:)! В Юго-Восточной Азии, которую мы любим всем сердцем, есть много прекрасных и экзотических мест. Наприме   More info

Find your fire in Bali - nepamirštama kelionė

18 Nov 14:00 - 02 Dec 13:00 18 Nov 14:00 - 02 Dec 13:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Patirk save ir palaimą rojuj žemėje Ar kada nors svajojai aplankyti Balį? Ar jau buvai Balyje ir nori jį patirti dar kartą, šį kartą gal kiek kitaip? Ar nori skirti laiko sau? Ar...   More info

Retraite sophrologique sur l'île de Bali du 21 au 24 Nov 2018

21 Nov 10:00 - 24 Nov 13:00 21 Nov 10:00 - 24 Nov 13:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Je vous propose une retraite sophrologique sur l'île bénie des Dieux Bali avec des repas détox et végétariens dans une villa balinaise, pour un séjour bien-être de 3 nuits-4 jours...   More info

300 HR YTT Yoga Teacher Training Bali

25 Nov 14:00 - 09 Dec 10:00 25 Nov 14:00 - 09 Dec 10:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
From 25 November to 20 December 2018. Join a Yoga-Alliance certified Yoga Teacher Training in Costa Rica or Bali and embark on the transformational journey of a lifetime! Deepen...   More info

Praxis 2018 - Bali

03 Dec 09:00 - 07 Dec 15:00 03 Dec 09:00 - 07 Dec 15:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
THE MOST FUN WAY TO LIVING OPTIMALLY! EXPERIENCE INTERMITTENT FASTING MAKING YUMMY HEALTHY FOOD FAST, FEAST LIVE Praxis is a Truly Unique EXPERIENCE, with Tyler Tolman and Chef...   More info

Bali Ocean Love Retreat - Postponed!

06 Dec 13:00 - 16 Dec 11:00 06 Dec 13:00 - 16 Dec 11:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
You've got 10 days to travel with ten other ocean lovers. Some may be strangers but after a few days, you'll become a traveling tribe. We all catch ourselves doing it: dreaming...   More info

Bali - 300 Hour Yoga Teacher Training Course

05 Jan 18:30 - 02 Feb 15:00 05 Jan 18:30 - 02 Feb 15:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Dates: January 5 February 2, 2019 Join the Asia Pacific Yoga teacher training team and guest teacher Andrea Peloso for this in depth 300 hour yoga teacher training vinyasa...   More info

SerenityCare Muriël 7 dagen op Bali

01 Mar 11:00 - 08 Mar 14:00 01 Mar 11:00 - 08 Mar 14:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
De zintuigen opnieuw in evenwicht brengen Selflove & Vitaliteit voor Body and Mind 100 7 dagen helemaal voor jezelf Als jouw persoonlijke wellness coach neem ik je mee naar Bali...   More info

Beauty and Balance: An Equinox Celebration in Bali with Maureen

17 Mar 16:00 - 24 Mar 19:00 17 Mar 16:00 - 24 Mar 19:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Join Maureen Cane for a week-long equinox retreat in the heart of Bali to cultivate inner balance, generate new intentions for the Spring season and reinvigorate your physical...   More info

Bali Quest

18 Mar 12:00 - 26 Mar 15:00 18 Mar 12:00 - 26 Mar 15:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
Visit one of the most beautiful places on earth. Experience a culture, so full of warmth, color, prayer and generosity. Traveling in a small group, we will spend four days in the...   More info

Peace, Power & Pleasure - Mindfulness/Yoga Seminar - Bali

12 Oct 14:00 - 21 Oct 12:00 12 Oct 14:00 - 21 Oct 12:00 - Bali Bali
Bali, Indonesia Bali, Indonesia
MINDFULNESS INSTITUTET Too Blessed To Be Stressed Bali Peace, Power & Pleasure Retreat BALI 2 pladser frigivet 24 marts til 2 april 2018 (Påsken) Early Bird Pris! 9.750,-Kr. Er...   More info


© 2018 Siguez