Yogaretreat på magiska Bali

Yogaretreat på magiska Bali25 Nov 15:00 - 06 Dec 18:00 - Ubud
Dragonfly Village

Route

YOGARETREAT BALI-GILI (INDONESIEN) 25 NOVEMBER-6 DECEMBER 2018

Följ med på ett yogaretreat till magiska Bali och paradiset Gili Meno.
Linda Wiksten och Zandra Lundberg välkomnar dig på en oförglömlig resa där du får ut det bästa av två världar. En vecka tillbringar vi bland risfälten i det anrika kulturella meckat Ubud. Därefter tar vi oss vidare till sandstränder, sol och bad i turkost hav på Gili Meno.

Ubud är Balis vibrerande och charmerande kulturcentrum. Byn ligger mitt ute bland de grönskande risfälten och vi bor på Dragonfly village, ett väletablerat yogacenter med egen saltvattenpool och ekologisk odling. Under vår vistelse i Ubud kommer vi också att besöka ett heligt vattentempel där vi bjuds in till en traditionell balinesisk ceremoni.En vecka senare lämnar vi Ubud för att ta oss vidare till den lilla Robison Kruse-ön Gili Meno. Här finns inga bilar, bara vidsträckta stränder och en hakuna matata-inställning till livet. Här yogar vi i en bambushala högt uppe bland träden och mediterar till soluppgången.

”Jag har bott de senaste tre vintrarna på Bali och Gili. Den otroliga energin och stämningen möter dig redan på flygplatsen. Hit vallfärdar människor från världen över för att dansa, yoga och meditera. Dofterna, smakerna och kulturen är mystisk och hänförande. Ett besök på Bali är en upplevelse du kommer att bära med dig i hjärtat resten av livet” – Zandra Lundberg

Vad? Yogaretreat (retreat betyder att dra sig tillbaka i stillhet).
Var? På yogacentret Dragonfly village i Ubud och yogahotellet Seri Resort på Gili Meno.
När? 25 november-6 december.
Varför? För en upplevelse du kommer att minnas för resten av livet.
För vem? För dig som känner dig lockad. Ung som gammal. Pigg som utarbetad. Nybörjare som erfaren yogi. Kvinna som man. Svensk som ålänning som finlandssvensk. Du är varmt välkommen som du är.

Ungefärligt dagsschema:
7.30-8.30 Meditation/pranayama/reflektion
Paus för te, citronvatten och frukt
9.00-11.00 Flödande förmiddagsyoga
11.00-12.00 Brunch
12.00-17.00 Paus för bad, vila eller egna upptäcktsfärder
17.00-19.00 Rogivande eftermiddagsyoga
19.00-20.00 Middag

Om yogalärarna:
Linda Wiksten är den kreativa kraften bakom yogastudion So Ham på Åland. Hon är erfaren lärare – senast utbildad inom Embodied Flow™ – som guidar inkännande och uppskattade klasser, utbildningar samt håller kurser i meditation och personlig utveckling.
”För mig är det viktigaste att jag är sann mot mig själv och att det jag lär ut och förmedlar till andra kommer från mitt hjärta och mitt inre väsen.”

* Zandra Lundberg guidar yoga och frilansar som skribent. Efter en karriär som reporter på Aftonbladet sade hon upp sig för att följa sitt hjärta. I dag delar hon tiden mellan Åland, Stockholm och Indonesiska öarna Bali och Lombok. Hon talar behjälplig indonesiska och är van med folket och kulturen. I yogan smälter Zandra samman ord och rörelsemönster för att guida dig djupare in i dig själv.
”Yogan har fått mig att bryta destruktiva mönster, fått mig att blomstra och våga leva det liv jag verkligen vill leva”·

Priser?
Early bird – betalar före den 31 maj 2018:
Delat rum: 1400 euro
Enkelrum: 1800 euro

Betalar efter den 1 juni 2018:
Delat rum: 1600 euro
Enkelrum: 2000 euro

Hur bokar jag?
Genom att mejla zlundberg@gmail.com. Du får därefter vidare information om resan och betalningen.

Vad ingår i priset?
Boende sex nätter på Dragonfly village i Ubud samt fem nätter på Yogahotellet Seri Resort på Gili Meno.
Tre måltider om dagen i Ubud. Frukost på Yogahotellet Seri Resort Gili Meno.
Utflykt till ett heligt vattentempel och en balinesisk reningsceremoni.
Båt till och från Gili Meno.
* En meditations- och pranayamaklass varje morgon där vi också tar oss tid för reflektion över en specifik fråga (pranayama innebär andningsövningar)
* Två yogaklasser om dagen
* Skratt, bad, vila och härlig gemenskap

Vad ingår inte?
Flygresan till och från Bali. Till Bali går inte direktflyg, men du kan hitta bra flighter med stopp exempelvis i Bangkok/Singapore. Vi hjälper dig gärna att tipsa om flyg som passar! Flygresan kostar från 600 euro.
* De fem sista dagarna på Gili Meno är middagarna ”fria”, vi kommer varje kväll att gå tillsammans till en restaurang på ön där du själv bekostar middag och dryck (från 5 euro). Föredrar du att gå på egen upptäcksfärd på ön så är det helt okej.

Vad mer?
Vi hoppas att du följer med oss på en magisk resa. Selamat datang! (Välkommen!)

Stor kram Linda & Zandra


The Alchemist ▽ Advanced Yoga Teacher Training, Ubud, Bali

11 Mar 16:00 - 22 Mar 12:00 11 Mar 16:00 - 22 Mar 12:00 - Ubud Ubud
Dragonfly Village Dragonfly Village
We are so excited to invite you to our SECOND Alchemist training in Ubud! THIS IS FOR WOMEN ONLY 3 This is an advanced yoga teacher training module (100h, yoga alliance...   More info


© 2019 Siguez